Bel ons:
030-273-4608

Management by columns

Management by columns

Impressie van een geslaagde boekintroductie

Op woensdag 18 mei vond de boekintroductie plaats van het boek ‘Management by columns’, geschreven door onze Axis-collega en –founder Jan Pompe. Negentig gasten, een goed boek, een schitterende locatie en prachtig weer waren de ingrediënten voor een geslaagde middag!

Voor meerdere gasten was de boekpresentatie het eerste weerzien met Jan na zijn uitvallen. Dit leidde tot warme en emotionele reacties. Omringd door familie, vrienden en relaties heette Jan iedereen van harte welkom. Daarna was het woord aan dagvoorzitter Joep Schrijvers, die koos voor een bijzondere benadering: eerst de inhoud van het boek bespreken, dan deze ondermijnen en er vervolgens vragen over stellen aan Jan. Pas na ‘slagen’ van Jan voor deze test zou het protocol ceremonieel volgen.

Met vlag en wimpel geslaagd

Volgens Joep zijn de columns in het boek ‘typisch Jan’: hij vraagt zich continu af waarom mensen bij allerlei dingen in het dagelijks leven hun gezonde verstand niet gebruiken. Joep demonstreerde dit door het voorlezen van een van de columns. Daarna legde hij Jan een stelling voor, die direct en vakkundig door de laatste onderuit werd gehaald. Zo slaagde Jan met vlag en wimpel voor de test. In een ander artikel in deze nieuwsbrief geeft Jan nog eens schriftelijk zijn reactie en zienswijze op de Joeps stelling.

Alle gasten een gesigneerd exemplaar

Nadat Joep onder luid applaus het eerste exemplaar van het boek aan Jan had overhandigd, was het vanzelfsprekend tijd voor champagne. Jan beloofde alle gasten bij vertrek een exemplaar van zijn boek, gesigneerd en van een persoonlijke boodschap voorzien. Tijdens de afterparty werd er gezellig geborreld en genetwerkt, precies zoals de bedoeling was. Vanuit Axis into Management kijken we samen met Jan terug op een geweldig evenement. We danken iedereen opnieuw voor zijn of haar aanwezigheid. En ook nogmaals dank aan Jennet Boon voor de geweldige organisatie!

Hebt u de boekintroductie gemist en wilt u het boek aanschaffen? U kunt het bestellen via www.bol.com.