Bel ons:
030-273-4608

Het nieuwsarchief van Axis into Management

Het nieuwsarchief van Axis into Management

Een schat aan informatie over het organiseren van samenwerken

De afgelopen twee jaar hebben wij bijna maandelijks een nieuwsbrief gepubliceerd. Elke nieuwsbrief bevat informatie over hoe wij samenwerken organiseren en onze opdrachtgevers daarbij helpen. Alle artikelen zijn opgenomen in een nieuwsarchief op onze website en voor iedereen vrij toegankelijk. Deze schat aan informatie delen wij graag met u.

Wanneer komt het boek?

Trouwe lezers van onze nieuwsbrief, opdrachtgevers, gecertificeerde CSDP-managers en geïnteresseerden vragen ons regelmatig wanneer we nu eens een boek over het organiseren van samenwerken schrijven. Ons antwoord is dan altijd: “Een boek? Dat is er al, je moet het alleen weten te vinden.” Dit is natuurlijk gekkigheid, maar bevat ook een kern van waarheid. Een manuscript van het boek staat op onze website, het bestaat alleen nog uit fragmenten in de vorm van nieuwsbriefartikelen.

Een eerste uitgave

Door alle vragen naar een boek zijn wij toch gestimuleerd om de schat aan informatie binnenkort toe te vertrouwen aan papier. Er liggen twee ideeën op de plank. Het eerste is een boek met als werktitel ‘Een inleiding op Common Sense Management’. Het tweede idee is een boek waarin de artikelen met ‘Zes Common Sense tips voor …’ worden gebundeld. Omdat het tweede idee eenvoudiger en sneller te realiseren is, zullen we dit als eerste doen.

Het nieuwsarchief

U hoeft echter niet te wachten op de uitgave van onze boeken. Veel materiaal van het nieuwsarchief gebruiken we in onze trainingen. Het archief wordt ook vaak geraadpleegd door managers die vragen hebben over het organiseren van samenwerken. Ook al resulteert dit niet altijd in een betaalde opdracht, wij zijn deze managers graag behulpzaam omdat we onze kennis willen delen. Daarom verwijzen we ook steeds vaker naar artikelen in het nieuwsarchief. Het is een goede bron voor antwoorden en concrete tips.

Snuffel eens rond

Ons nieuwsarchief bestaat inmiddels uit ruim honderd artikelen. Meer dan twintig artikelen bevatten zes Common Sense tips voor het organiseren van samenwerken in uw organisatie. U kunt in het nieuwsarchief dus minimaal zestig tips vinden die u kunt gebruiken om leiding te geven aan de samenwerking in uw organisatie. Wat ons betreft, is het alleen daarom al de moeite waard om eens rond te snuffelen in het archief op www.axisintomanagement.nl. Wij wensen u veel leesplezier!